Kunststof bakken en pallets

E-Commerce

Het belang een goede webshop in de huidige economische ontwikkelingen wordt steeds groter. Alpac heeft hierop ingesprongen door een uitgekiend assortiment aan kunststof bakken en kunststof pallets samen te tellen en te ontwikkelen. De kunststof bakken voor in de e-commerce magazijnen kenmerken zich door veelal versterkte bodems voor in miniload systemen, door diverse (inmould) barcodes en door hun efficiënte vormgeving. Alpac heeft de volgende producten in haar assortiment:

Kunststof magazijnbakken worden in de e-commerce veelvuldig ingezet om het orderpick proces te optimaliseren. Alpac biedt een zeer divers assortiment aan kunststof magazijnbakken, eventueel uitgerust met barcodes of andere identificatie. Maatwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ook bieden kunststof vouwkratten ongekende mogelijkheden voor efficiënte distributie en leeg retour transport. Daarbij levert Alpac kunststof rolplateaus voor ergonomische handling van de kunststof  bakken.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.