U wilt distributiebakken gemaakt van hoogwaardig materiaal tegen een voordelige prijs? Bekijkt u dan het assortiment van Alpac. Alpac heeft zich gespecialiseerd in allerlei material handling oplossingen gemaakt van het beste kunststof. Met kosteneffectieve en klantgerichte oplossingen, zijn wij uitgegroeid tot een bekende en gerespecteerde naam in de branche.


Distributiebakken van Alpac

Door middel van ons samenwerkingsverband met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa, vindt u bij Alpac alleen producten gemaakt van kunststof van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben wij een assortiment aan kunststof distributiebakken. Deze bakken hebben een geïntegreerd deksel, zodat er gemakkelijk mee te werken is. Daarnaast hebben ze een maximaal nuttig volume, kunnen ze tot wel 75% genest worden en zijn ze geschikt voor alle soorten distributie. Wij beschikken over een assortiment aan distributiebakken in diverse standaardmaten, maar als de door u gewenste maat er niet tussen zit, kunnen wij altijd wel iets aanpassen. Naast distributiebakken, hebben wij ook een aanbod aan diverse andere kunststof bakken.


Waar kunnen wij u mee helpen? Laat het ons weten

Distributiebakken van kunststof van toonaangevende kwaliteit vindt u bij Alpac. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons assortiment, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)570-627860. Bekijk ons gehele assortiment aan kunststof producten en onze aanbiedingen op onze website.
%%LangeTekstDeel5%%

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter