Kunststof bakken en pallets

Dolly Max Systeem

Het Dolly Max Systeem is het meest innovatieve rolcontainersysteem op de markt. Dit veelzijdige en praktische systeem verbetert de handling en vermindert de CO2-uitstoot in vergelijking met andere systemen, zoals de traditionele rolcontainer. Het complete systeem bestaat uit drie essentiële onderdelen: de Dolly Max (dolly/rolplateau), de lading en de palletdeksel.

Dolly Max: De volgende generatie transportdolly/rolplateau. Deze dolly is uitgerust met 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen, waarbij je kunt kiezen tussen een diameter van 100 of 125 mm. Het remmen is eenvoudig met slechts één druk op de knop.

Lading: Het systeem kan bestaan uit drie soorten ladingen. Kunststof bakken zijn geschikt voor het scheiden van goederen. Een sleeve is ideaal voor omvangrijke of losse items. Bovendien is het mogelijk om de kunststof bakken en de sleeve te combineren.

Palletdeksel: De meest veilige, veelzijdige en kosteneffectieve manier om de lading op de Dolly Max te beveiligen, is met behulp van het palletdeksel. Je bevestigt de geïntegreerde spanbanden in de deksel eenvoudig aan de Dolly Max, waardoor het gebruik van onder andere wikkelfolie overbodig wordt.

Op aanvraag
Offerte aanvragen

Belangrijkste voordelen

Het innovatieve systeem onderscheidt zich van traditionele rolcontainers, verpakte pallets of palletverdelers. Het biedt optimale flexibiliteit door geschikt te zijn voor gebruik met kunststof bakken, een sleeve, of een combinatie van beide.

  • Maximale voertuig vulling
  • Maximale vulcapaciteit
  • Maximale verwerkingsefficiëntie
  • Maximale koolstofreductie

Extra informatie

Artikelnummer

AL-DMS

Gerelateerde producten