Voor unieke Euronorm bakken kunt u terecht bij Alpac. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kunststof bakken, rekken, pallets, palletboxen en nog meer. Wij zijn altijd op zoek naar een kostenefficiënte oplossing, gericht op de wensen van de klant. Mede hierdoor zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een bekende naam in de branche.


Euronorm bakken in verschillende varianten

Alpac heeft een ruim assortiment aan kunststof bakken die ons worden geleverd door enkele grote spuitgietfabrieken uit Europa. Een voorbeeld uit ons assortiment zijn onze Euronorm bakken. Deze bakken zijn vooral erg handig voor opslag en transport. De volgende typen Euronorm bakken kunt u in ons assortiment vinden:

  • Euronorm stapelbaar;
  • Euronorm inklapbaar;
  • Euronormnestbaar.

Deze verschillende typen bakken zijn bij ons verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het is echter ook mogelijk om deze bakken compleet op maat voor u te ontwikkelen.

Contact opnemen

Stapel-, inklap- en nestbare Euronorm bakken, kunt u vinden in het uitgebreide assortiment kunststof bakken van Alpac. Heeft u vragen over deze of andere producten uit ons aanbod? Dan kunt u het contactformulier invullen op onze site. U kunt ook bellen naar +31 (0)570-627860. Ons gehele assortiment, maar ook onze scherpe aanbiedingen, kunt u op onze website bekijken. Als u op zoek bent naar een maatwerkoplossing kunt u ons dat ook telefonisch laten weten.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter