Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

Kunststof bakken van Alpac

Voor al uw kunststof opbergsystemen

Uw full service partner in kunststof bakken en kunststof pallets

Alpac streeft ernaar duurzame relaties met haar klanten op te bouwen door het bieden van de meest optimale kunststof material handling oplossing, die tot doel heeft haar klanten duurzamer, efficiënter, flexibeler en kostenbesparender te laten opereren en de beste service aan te bieden.

De meest optimale kunststof material handling oplossing nodig?

Full service concept

1.

Creëren

- (kostenbesparings) Analyse - Ontwerp - Engineering

2.

Produceren

- Prototyping - Productie - Maatwerk - Customizing

3.

Repareren

- Spareparts - Lassen

4.

Recycleren

- Inzameling - Verwerking - Vergoeding

We ontwerpen en produceren unieke producten voor een breed scala aan bedrijven met als doel:

Vermindering van arbeidskosten, transportkosten en verbruikskosten

Vermindering van arbeidskosten, transportkosten en verbruikskosten

Maximale gebruiksefficiëntie

Maximale gebruiksefficiëntie

Optimaliseren van belading

Optimaliseren van belading

Elimineren van verpakkingsafval

Elimineren van verpakkingsafval

Reduceren van de ecologische voetafdruk

Reduceren van de ecologische voetafdruk

Verhogen van de veiligheid van de goederen

Verhogen van de veiligheid van de goederen

Onze kunststof oplossingen

Stapelbakken

Wij bieden een grote diversiteit aan kwalitatieve kunststof stapelbakken aan, zo ook de plastic stapelbakken uit de Euronorm serie. De stapelbakken uit de Euronorm serie zijn opgebouwd uit modulaire genormaliseerde afmetingen voor optimale palletisering.

Nest/stapelbakken

Onze kunststof nest-stapelbakken zijn ideaal voor ruimtebesparing. Zoals de naam al zegt kun je nestbare- stapelbakken zowel op elkaar stapelen als in elkaar schuiven. Dit is een groot voordeel voor de logistiek. Er wordt namelijk een ruimtebesparing van gemiddeld 50% tot 70% gerealiseerd door de lege plastic bakken te nesten.

Distributiebakken

Waardevolle goederen veilig en verzegeld vervoeren door middel van onze kunststof distributiebakken! Deze verzegelbare distributiebakken worden voornamelijk ingezet bij (nacht)distributie en verzegeld transport van goederen en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Vouwkratten

Magazijnruimte optimaal benutten? Dat kan met onze kunststof vouwkratten! Vouwkratten vormen de ideale opslagoplossing in opslagruimtes plaatsen waar de beschikbare ruimte schaars is. Wij leveren kwalitatief hoogstaande vouwkratten die geschikt zijn voor meermalig gebruik.

Klapkratten

Voor iedere toepassing vindt u hier de geschikte klapkratten. Alpac levert onder andere Euronorm klapkratten. Deze kratten realiseren uitgeklapt een maximum aan volume en zorgen ingeklapt voor een volumewinst van wel 75%. Ideaal wanneer volumebesparing tijdens leeg transport en lege opslag een grote rol speelt.

Magazijnbakken

Kunststof magazijnbakken van Alpac zijn licht, sterk en geluiddempend voor een optimale goederenbehandeling. Magazijnbakken zijn de uitkomst voor het opslaan van uw voorraad. Door deze bakken te plaatsen in stellingkasten, werkbanken of dollies, bespaart u ruimte én houdt u overzicht.

UN gekeurde bakken

Bij het verpakken en transporteren van gevaarlijke goederen is het ultieme doel dat er geen gevaarlijke stoffen uit de verpakking kunnen ontsnappen. Speciaal hiervoor kan Alpac door de UN gekeurde kunststof bakken en kunststof palletboxen leveren.

Pallets

Wilt u op een eenvoudige manier uw producten opslaan of transporteren? Dat kan met de kunststof pallets van Alpac. Door middel van pallets maakt u niet alleen optimaal gebruik van beschikbare ruimte, ook is het een efficiënte keuze voor bijvoorbeeld transport met een heftruck.

Palletboxen

Met kunststof palletboxen heeft u een uitstekende en solide oplossing voor het vervoer van grote volumes. Onze stevige en duurzame palletboxen zijn in verschillende afmetingen leverbaar en inzetbaar in diverse sectoren.

Dollies

De kunststof dollies van Alpac zijn licht en sterk en kunnen een last tot 450 kg verplaatsen. Dankzij vier zwenkwielen of twee bok- en twee zwenkwielen zijn ze makkelijk te besturen en kunnen ze probleemloos mee voor een veilig transport. Trollies voorkomen direct contact tussen de bakken/dozen en de werkvloer.

Pally en lid

De Pally 86 is een pallet in half euro-formaat die met één druk op het voetpedaal direct wordt omgezet in een verrijdbare dolly. In combinatie met de palletdeksel is het een efficiënte oplossing voor het verplaatsen van producten zonder dat andere intern transportmiddelen benodigd zijn en is ideaal voor bevoorrading in de retail.

Overige oplossingen

Staat uw oplossing hier niet bij? Bekijk dan eens onderstaande of neem contact met ons op.

Alpac: ook voor maatwerk

Voldoet een bestaande kunststof bak of pallet of palletbox niet? Of zijn de bestaande oplossingen niet afdoende? Dan is maatwerk een zeer goed alternatief. Een groot gedeelte van onze opdrachten bestaat uit maatwerk. Onze eigen maatwerkafdeling heeft vele jaren ervaring, een zeer goed uitgerust machinepark, eigen materialen en zeer gekwalificeerd personeel.

Waarom kiezen voor Alpac?

Met de vele leveranciers van verpakkings- en distributiemateriaal kan het lastig zijn om een goede partner te vinden. We leggen graag uit waarom een samenwerking met Alpac zo uitstekend is.

Grootste assortiment

Door unieke samenwerkingsverbanden met zeer veel spuitgietfabrieken in Europa is Alpac in staat u het meest uitgebreide assortiment aan kunststof bakken, kunststof pallets en kunststof palletboxen te bieden.

Eigen maatwerkafdeling

Een groot gedeelte van onze opdrachten bestaat uit maatwerk. Onze eigen maatwerkafdeling heeft vele jaren ervaring, een zeer goed uitgerust machinepark, eigen materialen en zeer gekwalificeerd personeel.

Innovatie als leidraad

Wij focussen ons vooral op innovatieve duurzame transport/opslag verpakkingen en supply chain-oplossingen waarmee bedrijven kostbare tijd, geld en arbeid kunnen besparen.

Voor ons e-commerce magazijn heeft Alpac een nieuwe kunststof bak ontwikkeld. Zeer efficiënte projectaanpak. Precies de bak die we nodig hebben. Nu meer dan 100.000 bakken in gebruik. Kortom: zeer tevreden!

Rene Gijsman - Kleertjes.com

Voor de verhuizing naar ons nieuwe magazijn heeft Alpac een compleet assortiment aan euronorm bakken met grijpopening geleverd. Waarbij ook een groot aantal speciaal op maat gemaakt. Dit heeft ons enorm veel efficiencyvoordelen gebracht.

Sander Mutsaers - Fixami / Gereedschapcentrum