Inklapbare kratten van de Euronorm collectie, vindt u, evenals andere kunststof producten, bij Alpac. Al jaren zijn wij een groothandel op het gebied van material handling producten gemaakt van topkwaliteit kunststof. Bij ons bent u verzekerd van een kostefficiënte, klantgerichte en duurzame oplossing.


Inklapbare kratten van Alpac, dat scheelt ruimte!

Alpac heeft door de jaren heen exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden opgebouwd met de grootste spuitgietfabrieken in Europa. Op deze manier kunnen wij onze klanten voorzien van bakken, pallets, palletboxen, rekken, en meer producten gemaakt van hoogwaardige kunststof. Ook voor inklapbare kratten kunt u bij ons terecht. Wanneer deze kratten zijn ingeklapt boeken ze een volumewinst van wel 75%. Naast dat deze kratten gemaakt zijn van topkwaliteit kunststof, zijn ze ook gemakkelijk in- en uit te klappen, Deze kratten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Als onze standaarduitvoeringen niet aan uw eisen voldoen, kunnen ze altijd aangepast worden. Afhankelijk van de eisen die u aan de kratten stelt. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe krat voor u ontwerpen.


Neem vooral contact op bij vragen

Inklapbare kratten van topkwaliteit kunststof kunt u bestellen bij Alpac. Voor meer informatie over ons en ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)570-627860. Ons gehele aanbod aan andere kunststof producten is, net als onze scherpe aanbiedingen, te bekijken en bestellen via onze website.
%%LangeTekstDeel5%%

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter