Voor een kunststof bak met 500 liter inhoud gaat u naar Alpac. Ons bedrijf is dé leverancier op het gebied van duurzame material handling producten van kunststof. Wij bieden u altijd een oplossing op maat! Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie voordat u een bestelling plaatst? Stel dan uw vragen aan onze klantenservice en neem vandaag nog contact op.


Kunststof bak van 500 liter op maat

Doordat Alpac unieke samenwerkingsverbanden heeft met diverse toonaangevende spuitgietfabrikanten in Europa, kunnen wij u onder meer een ruim aanbod bieden aan kunststof bakken van topkwaliteit. Ook een kunststof bak met 500 liter inhoud is bij ons in vele varianten te verkrijgen, zoals:

  • Stapelbak;
  • Nest/stapelbak;
  • Magazijnbak;
  • Vouw- en klapbare bak;
  • Tub.

In tal van uitvoeringen zijn deze bakken met een inhoud van 500 liter te leveren. Het gaat hier dan wel altijd om een maatwerkoplossing, aangezien de standaardvarianten uit ons aanbod niet met een dergelijke inhoud verkrijgbaar zijn. U kunt er dan voor kiezen om onze huidige bakken aan te passen of een bak helemaal naar uw wens te laten ontwerpen en produceren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een kunststof bak van 500 liter voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0)570-627860. Onze medewerkers nemen met genoegen alle tijd om u te informeren en waar nodig te adviseren.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter