Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

Kunststof distributiebakken

Distributiebakken van kunststof, ook wel transportbakken genoemd, worden veelal ingezet om goederen (met veel waarde) te vervoeren van a naar b. Door een verzegeling kunnen de inliggende producten veilig worden vervoerd. De deksels van de transportbakken hangen strak langs de bak naar beneden, dit levert ruimtebesparing op en de deksels zijn minder breukgevoelig.
Onze plastic transportbakken hebben een zeer stabiele & robuuste structuur, door de constructie is meervoudig gebruik gegarandeerd. De bakken zijn zeer geschikt voor logistieke distributie en supply chain toepassingen. Optioneel met anti-diefstal verzegelsysteem. Vanwege het nestprincipe wordt er tot 67% ruimte bespaard tijdens retourtransport en opslag van lege bakken. Ook zijn de plastic distributiebakken zowel nest- als stapelbaar.

Offerte aanvragen

Toont alle 17 resultaten

Diverse soorten en maten distributiebakken

In ons assortiment hebben we twee verschillende series transportbakken. Allereerst de DB Line Apollo, de bakken van de Apollo serie worden veel gebruikt voor automatisering. De serie bestaat uit drie bakken van 400 x 300 mm en drie bakken van 600 x 400 mm met allemaal verschillende hoogtes. Bij leegtransport wordt tot wel 73% ruimte bespaard. De plastic transportbakken zijn perfect voor de zogenoemde Last Mile Delivery. Dan hebben we nog de DB Line Helios, deze plastic transportbakken zijn iets voordeliger in prijs vergeleken met de Apollo, puur om het feit dat deze serie net wat minder mogelijkheden biedt. Desalniettemin een zeer sterke en robuuste bak. Van de Helios serie kunnen we vijf transportbakken aanbieden, alle kunststof bakken hebben een buitenmaat van 600 x 400 mm en verschillen in hoogte.

Het gebruik en verplaatsen van kunststof transportbakken

Het is uiterst belangrijk dat goederen tijdens transport niet beschadigd raken. Dit is dan ook niet mogelijk dankzij de vormvaste en robuuste constructie, in tegenstelling tot de welbekende kartonnen verhuisdozen. Ook is het mogelijk bijpassende kunststof dolly’s/transportkarren of kunststof pallets te krijgen, op deze manier kunnen de goederen eenvoudig worden verplaatst.

Identificatie

Om de herkenbaarheid van uw product te garanderen is het mogelijk om bij grotere aantallen de distributiebakken in uw huisstijl kleuren te produceren. Daarnaast is het mogelijk uw logo of tekst te bedrukken d.m.v. hotstamp, zeefdruk, tampondruk of reliëf. Om de transportbakken vervolgens eenvoudig te kunnen identificeren kan er een permanente barcodesticker, in mould labeling of RFID transponder aan de bak toegevoegd worden.

Beveiliging

Een van de belangrijkste eigenschappen van bakken voor transport is dat ze verzegeld kunnen worden. Door deze verzegeling is het niet mogelijk de transportbakken ongezien te openen. Op deze manier zijn de inliggende goederen veilig tijdens transport.

Kunststof distributiebakken kopen?

Bent u op zoek naar kunststof distributiebakken of transportbakken en heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten via: info@alpac.nl of bel naar 0570 627 860.

Offerte aanvragen