Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

Magazijnbakken

Alpac verkoopt magazijnbakken van kunststof voor verschillende toepassingen in vele soorten, maten en kleuren. Onze kleine serie magazijnbakken worden gebruikt voor bijvoorbeeld schroeven, spijkers en boutjes. Grotere magazijnbakken zijn geschikt voor de opslag van grote producten, zoals kleding.

Offerte aanvragen

Resultaat 1–36 van de 37 resultaten wordt getoond

Open magazijnbakken van kunststof

Kunststof magazijnbakken met een open voorzijde zijn ideaal voor bijvoorbeeld het picken van orders. Door de open voorzijde ziet men in één oogopslag de inhoud van de bak. De plastic magazijnbakken bieden gemakkelijk toegang, zelfs wanneer ze gestapeld zijn. Met de verschillende beschikbare kleuren sorteert u iedere productgroep eenvoudig en overzichtelijk. Op deze manier wordt het picken van orders echt een fluitje van een cent!

Waar worden magazijnbakken van gemaakt?

Onze kunststof opbergbakken worden gemaakt van Polypropeen, ook wel PP of Polypropyleen genoemd. Dit materiaal is levensmiddelengeschikt en eenvoudig te reinigen. Polypropeen heeft een zeer hoge slagvastheid en is bestand tegen hoge temperaturen. Bovenal is dit type kunststof zeer milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Diverse soorten magazijn opbergbakken

Bij Alpac hebben we verschillende soorten kunststof opbergbakken. De belangrijkste voordelen die gelden voor elke serie zijn:

  • Ze zijn uiterst stabiel
  • Beschikbaar in vele afmetingen
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Perfect stapelbaar

WB Line Classic

De WB-line Classic van Alpac is ideaal voor de opslag van kleine materialen. Denk hierbij aan onder andere pluggen, schroeven, spijkers, boutjes en moertjes.

WB Line Euro

De WB-line Euro bakken zijn de ideale kunststof opbergbakken voor grotere producten. De magazijnbakken worden gebruikt voor de meest uiteenlopende artikelen, zoals kleding, elektronica, accessoires en webshop- of winkelartikelen. Het grote voordeel van de Euronorm magazijnbakken is dat ze onderling stapelbaar zijn, ongeacht de bodemmaat. Euronorm magazijnbakken bieden we aan in de afmetingen 400 x 300 mm, 600 x 400 mm en 800 x 600 mm.

WB Line Racking

De WB-line Racking serie is perfect om in de stelling te plaatsen. De opbergbakken variëren in de breedte, lengte en hoogte. Zo is er voor elke stelling een bijpassende opbergbak. De stellingbakken kunnen tevens worden voorzien van de volgende accessoires: dwars- en langs verdelers, stofkappen en zichtvensters.

Magazijnbakken kopen

Heeft u nog vragen of kunnen we u helpen met het zoeken naar de geschiktste magazijnbak? Neem gerust contact met ons op via info@alpac.nl of 0570 627 860. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte op te vragen via de button.

Offerte aanvragen