Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

Automotive bakken

In de industriële sector zijn wegwerpverpakkingen bijna altijd een technisch en economisch onzinnige keuze. Als basis voor een transportverpakking binnen de industrie gaat de voorkeur naar kunststof bakken en palletboxen. Wij bieden een diversiteit aan automotive bakken aan. De KLT bakken zijn robuust, slagvast en voldoen aan de VDA 4500-norm. Onze KLT bakken zijn bij uitstek geschikt voor handmatige handling gecombineerd met geautomatiseerde handling in productielijnen en functioneren tevens zeer goed in volledig geautomatiseerde systemen. De unieke ribstructuren aan deze bakken maken het mogelijk om in een (deels) geautomatiseerde productielijn zowel horizontaal als verticaal opgepakt te worden.

Offerte aanvragen

Toont alle 17 resultaten

Alle KLT-bakken zijn stabiel stapelbaar en sluiten qua afmetingen aan op zowel euro- als blokpallets. De plastic automotive bakken zijn verkrijgbaar in de basisafmetingen 300 x 200 mm, 400 x 300 mm en 600 x 400 mm. De R-KLT serie heeft een bodem in blokuitvoering, waardoor er ook grotere bakken bovenop kleinere bakken gestapeld kunnen worden. Bij de RL-KLT serie met gladde bodem is dit niet mogelijk.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.