Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

EuroLine Classic

De kunststof stapelbakken uit de serie Euroline Classic zijn een voordelige en duurzame oplossing als u opzoek bent naar een scherp geprijsde kunststof bak die geschikt is voor meermalig gebruik. De plastic bakken zijn geproduceerd uit hergebruikte kunststof. Deze stapelbakken zijn industrieel te gebruiken en in te zetten in onder andere de bouw, productie, opslag en onderwijs, maar de bakken zijn ook zeer geschikt voor gebruik in andere industrieën.

Offerte aanvragen

Resultaat 1–36 van de 43 resultaten wordt getoond

Voor de Euroline Classic zijn er diverse optionele accessoires beschikbaar, denk hierbij aan deksels, vakverdelingen en etikethouders. Ook is het mogelijk om de bakken naar wens te laten bedrukken. De bakken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, daarbij voldoen de bakken aan de afmetingen volgens euronorm maatvoering. Hierdoor zijn ze onderling te stapelen met andere euronorm bakken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.