Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

Vouwkratten

Onze kunststof vouwkratten zijn de perfecte oplossing om ruimte te besparen in bijvoorbeeld stockageplaatsen. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten vouwkratten van kunststof in allerlei kleuren en afmetingen.

Offerte aanvragen

Toont alle 23 resultaten

De vouwkratten van Alpac

De kwaliteit van deze vouwkratten is erg hoog en daardoor meermalig te gebruiken. Onze vouwkratten bieden een ruimtebesparing tot 80% in gevouwen positie. Daarmee bespaart u fors op het transportvolume bij retourvrachten. Om de inhoud van de vouwkratten te onderscheiden kunt u de vouwkratten optioneel voorzien van etikethouders.

De voordelen van onze vouwkratten

Als u uw vouwkratten bij Alpac koopt, profiteert u van diverse voordelen:

  • Goederen beschermd tegen vocht, uv-licht en stof
  • Opgevouwen tot wel 80% ruimtebesparing
  • Veiligheidssluitingen mogelijk
  • Verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen
  • Maatwerk mogelijk
  • Hoogwaardige kwaliteit

Vouwkratten met veel verschillende opties

Voor extra bescherming van uw goederen maakt u gebruik van vouwkrat met scharnierdeksel. Vanwege de deksel ondervinden de producten minder invloed van onder andere vocht, uv-licht of stof. Wilt u uw plastic vouwkrat nog beter beveiligen, dan kunt u veiligheidssluitingen laten monteren. Dit zorgt ervoor dat de scharnierdeksels van het vouwkrat stevig gesloten blijven en daardoor beter beschermd zijn tegen diefstal.

Maatwerk

Naast ons standaard assortiment vouwkratten, maken we ze ook graag op maat voor u. Als u specifieke wensen heeft voor de opslag en het vervoer van uw

Vouwkratten kopen bij Alpac

Heeft u interesse in de vouwkratten van Alpac? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en geef aan wat uw wensen zijn. De specialisten van Alpac nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling, stellen vragen en geven advies. Met ons full service concept kunnen we u volledig ontzorgen.

Offerte aanvragen

Onze soorten kunststof vouwkratten

In ons assortiment hebben we onder andere de volgende kunststof vouwkratten:

Vouwkratten voor diverse branches

Alpac heeft veel ervaring met het realiseren van maatwerkoplossingen binnen het productieproces van verschillende organisaties. De organisaties zijn afkomstig uit legio branches, zoals:

Meer informatie over onze vouwkratten?

Ontvangt u graag meer informatie over onze kunststof vouwkratten? Neem dan contact op met de specialisten van Alpac via 0570 627 860 of info@alpac.nl.

Offerte aanvragen 0570 627 860