Kunststof bakken van de hoogste kwaliteit vindt u bij Alpac. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van duurzame material handling oplossingen van kunststof. Bent u op zoek naar kunststof bakken voor opslag? Of zoekt u stevige kratten voor transportdoeleinden? Laat het ons weten en wij komen met een passende oplossing voor u!


Kunststof bakken op maat

Door exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrikanten in Europa, biedt Alpac een rijk en divers aanbod aan kunststof bakken van hoogwaardige kwaliteit. Zo koopt u bij ons onder meer:

  • Stapelbakken;
  • Nest/stapelbakken;
  • Magazijnbakken;
  • Vouw- en klapbare bakken;
  • Tubs.

Deze kunststof bakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaard afmetingen en uitvoeringen. Mocht ons standaard assortiment echter niet toereikend zijn, bieden wij ook tal van maatwerkoplossingen. Zo kunnen de standaard bakken worden aangepast of wordt er voor uw toepassing een bak op maat ontworpen en geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Alpac!

Contact bij vragen over kunststofbakken

Het bestellen van onze standaard kunststof bakken doet u via onze website. Wilt u echter meer weten over onze maatwerkoplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)570-627860 en stel ons uw vragen. Onze medewerkers nemen graag alle tijd om u te helpen.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter