Een kunststof bakkenwagen is onmisbaar voor het plaatsen van dienbladen en magazijnbakken in sectoren als de horeca en zorg. Omdat in beide werkomgevingen hygiëne centraal staat, kiest u voor kunststof bakkenwagens, geleverd door Alpac. Voor welke uitvoering u ook kiest, de stellage is eenvoudig schoon te maken én te houden.


Kies voor een kunststof bakkenwagen die voldoet aan de Euronorm

Onze wagens zijn geschikt om Euronorm bakken, schalen, korven, dienbladen en plateaus op te slaan. Daarnaast zijn de wagens eenvoudig in elkaar te zetten. De mogelijkheden op het gebied van maatvoeringen lichten onze medewerkers graag telefonisch toe.


Een breed aanbod aan kunststof rekken biedt voor iedere branche een oplossing

Naast kunststof bakkenwagens, bieden wij ook diverse stellingen en werktafels. Hierdoor bent u altijd zeker van een hygiënische oplossing. Van de horecakeuken tot aan de voorraadkast bij de bakkerij en van een groot productmagazijn tot aan een opslagruimte binnen een textielbedrijf: wij bieden rekken en stellingen voor iedere branche!

Wij maken uw kunststof bakkenwagen op maat

Naast dat u bij ons kiest uit verschillende standaardmaten, zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe gevarieerd een bedrijfsruimte eruit kan zien. Heeft u interesse in maatwerk of vragen over ons productaanbod? Wij staan u in beide gevallen graag telefonisch te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter