Een kunststof box is uitermate geschikt voor het veilig opslaan én vervoeren van uw producten. U kunt uiteraard een box aanschaffen van de hoogste kwaliteit, zodat uw product beschermd is tegen breuk, vuil en ongedierte. Kies daarom voor de producten van Alpac en ben zeker van een gevarieerd aanbod van Europese kwaliteit.


Een kunststof box vindt u terug in verschillende categorieën

Ons aanbod aan kunststof boxen is geschikt voor tal van situaties in uw magazijn of opslagruimte. De ene box gebruikt u voor het opslaan van kleine producten, terwijl andere boxen zich beter lenen voor transport. Een aantal voorbeelden van categorieën waarin u kunststof boxen tegenkomt, zijn:

  • Palletboxen
  • Magazijnbakken
  • Stapelbakken
  • Tubs

Bekijk de aanbiedingen en profiteer van een aantrekkelijke prijs

Regelmatig bieden wij kunststof boxen in de aanbieding aan. Deze boxen zijn afkomstig uit projectrestanten, restpartijen of vertonen lichte gebruikssporen. Hierdoor haalt u alsnog Europese kwaliteit in huis, maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

Vragen? Stel ze aan onze productspecialisten!

Heeft u een kunststof box in ons aanbod gezien waar u meer informatie over wilt? Heeft u vragen over een van onze aanbiedingen? Of wilt u ons graag voor overige vragen spreken? In alle gevallen belt u met onze productspecialisten via +31 (0)570-627860. Zij voorzien u van alle antwoorden en, indien gewenst, advies op maat voor uw bedrijf.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter