Een kunststof container wordt doorgaans gebruikt voor het transport van diepgevroren of gekoelde producten. De Isotherm containers en boxen van Alpac zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, hebben een lange levensduur en de boxen zijn stapelbaar. Oftewel, een ideale uitkomst voor het vervoeren van uw gekoelde producten.


Wat voor inhoud moet uw kunststof container hebben?

Van gebak tot aan volledige maaltijden en van snacks tot aan dranken, voor ieder product is er een geschikte kunststof container beschikbaar. Daarnaast kiest u uit verschillende afmetingen die een inhoud bieden van bijvoorbeeld 160, 340, 590 of zelfs 740 liter. De containers zijn voorzien van alle gemakken, zoals handgrepen aan beide zijden, zwenkwielen en vaste wielen.


Kies uit verschillende afmetingen of laat uw container op maat maken

Niet voor niets kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van kunststof oplossingen. Want naast dat u een gevarieerde keuze heeft uit kunststof containers in standaardmaten, voorzien wij u ook in maatwerk. Heeft u een afmeting in gedachten waaraan uw container moet voldoen? Laat het ons weten zodat we gezamenlijk uw wensen kunnen bespreken.

Stel uw vragen aan onze productspecialisten

Heeft u vragen over een van onze kunststof containers? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? In alle gevallen staan onze productspecialisten u graag telefonisch te woord. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter