Voor een kunststof kist kiest u natuurlijk voor de producten van Alpac. Waarom? Onze producten voldoen aan de hoogste Europese normen. U kiest uit een gevarieerd assortiment en onze kunststof kisten zijn te combineren met handige accessoires. Voor de mogelijkheden voor uw branche of het bespreken van uw wensen staan wij u graag telefonisch te woord.


U kunt kiezen uit vele varianten op de kunststof kist

Een groot voordeel aan ons assortiment is dat u keuze heeft uit een divers aanbod aan onder andere kunststof bakken, kisten, pallets en vloerelementen. De kisten vindt u terug in diverse productcategorieën, zoals:

Vul uw kisten aan met handige accessoires

Naast dat u bij ons kiest uit een breed aanbod aan kunststof kisten, bieden wij ook een gevarieerd aanbod aan handige accessoires. Wat dacht u van bijvoorbeeld vakverdelers in de vorm vakken of strips, etikethouders en bedrukking? Heeft u speciale wensen die terug moeten komen op of in uw kunststof kist? Laat het weten aan onze productspecialisten en ontvang een oplossing op maat.

Uw partner op het gebied van kunststof oplossingen

Onze snelle levering uit eigen voorraad, het grootste assortiment en franco levering vanaf €200,- zorgen ervoor dat wij voor tal van branches leverancier zijn op het gebied van duurzame material handling oplossingen. Voor vragen over een van onze producten of op het gebied van maatwerk staan onze productspecialisten u graag telefonisch te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter