Bij Alpac verkrijgt u een kunststof krat volledig naar wens. Doordat wij als leverancier een unieke samenwerkingsverband hebben met diverse toonaangevende spuitgietfabrikanten, kunnen wij u als klant een breed assortiment aan kunststof material handling producten aanbieden. Vraag naar onze maatwerkmogelijkheden!


De perfecte kunststof krat voor uw toepassing

Het assortiment van Alpac op het gebied van kunststof kratten is zeer rijk en divers. Buiten onze maatwerkoplossingen kunt u ook voor standaard kunststof kratten bij ons terecht. Wij verkopen onder meer:

  • Stapelkratten;
  • Nest/stapelkratten;
  • Magazijnkratten;
  • Vouw- en klapbare kratten;
  • Tubs.

Elk van deze kunststof kratten is verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Uiteraard kan het zo zijn dat uw toepassing een speciaal model behoeft. In dat geval bieden wij ook tal van maatwerkoplossingen. Zo is het mogelijk om onze standaard kratten aan te passen of een compleet nieuwe kunststof krat te laten produceren. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het waar!

Laat ons weten wat u nodig heeft of laat u adviseren over de beste oplossing

Elke standaard variant kunststof krat bestelt u snel en eenvoudig in onze webwinkel. Meer weten over onze mogelijkheden voor een krat op maat? Bel dan naar 31 (0)570-627860. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter