Op zoek naar een leverancier voor kunststof kratten waarvan de wanden en bodem geperforeerd zijn? Alpac levert deze en vele andere kratten helemaal naar wens. Neem direct contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een maatwerkoplossing!


Kunststof kratten waarvan wanden en bodem geperforeerd zijn

Dankzij een exclusief en uniek samenwerkingsverband met diverse spuitgietfabrikanten in Europa, heeft Alpac een reusachtig assortiment aan duurzame kunststof material handling oplossingen. Ook kunststof kratten waarvan de wanden en bodem geperforeerd zijn, zijn ruim vertegenwoordigd. Deze kratten zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Stapelkrat;
  • Nest/stapelkrat;
  • Magazijnkrat;
  • Klapkrat.

 In tal van soorten en maten zijn deze geperforeerde kratten door ons te leveren. Voldoet ons standaard assortiment niet aan uw eisen? Dan ontwikkelen wij graag uw gewenste krat volledig op maat. Wij zijn in staat om zowel bestaande kratten aan te passen als compleet nieuwe modellen te ontwerpen en produceren. Zo komen we altijd tegemoet aan uw behoeften!

Contact opnemen bij vragen of onduidelijkheden

Ziet u kunststof kratten waarvan de bodem en wanden geperforeerd zijn in ons online aanbod die u bevallen? Bestel ze dan direct in onze handige webwinkel! Wilt u eerst nog wat meer informatie of deskundig advies bij uw keuze, dan kunt u ons bereiken via 31 (0)570-627860 .

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter