Kunststof kratten zijn door Alpac geheel op maat te leveren. Naast dat wij een breed standaardassortiment bieden, bieden we ook veel mogelijkheden tot een maatwerkoplossing. Neem direct contact op en laat u voorlichten over onze mogelijkheden!


Kunststof kratten van topkwaliteit geheel op maat

Door een exclusief en uniek samenwerkingsverband met de meest toonaangevende spuitgietfabrikanten van Europa, levert Alpac tal van duurzame kunststof material handling producten helemaal naar wens. Op het gebied van kunststof kratten hebben we onder meer de volgende producten in ons assortiment:

  • Stapelkratten;
  • Nest/stapelkratten;
  • Magazijnkratten;
  • Vouw- en klapbare kratten;
  • Tubs.

Naast in de standaard afmetingen en uitvoeringen, zijn deze kunststof kratten ook geheel op maat te leveren. Het is hierbij zowel mogelijk om bestaande modellen aan te passen aan uw specificaties of een geheel nieuwe krat te ontwerpen en produceren. Hierbij gaan wij altijd kostenefficiënt en duurzaam te werk. Vanzelfsprekend geven wij u graag advies over welke oplossing voor u het beste is!

Vragen? Bij Alpac vindt u de antwoorden

Bent u benieuwd naar onze specifieke mogelijkheden voor het leveren van kunststof kratten op maat? Wij nemen graag alle tijd om u te informeren en te adviseren. Bel hiervoor naar 31 (0)570-627860. Desgewenst kan er ook een afspraak worden ingepland met een van onze specialisten om de mogelijkheden uitgebreid door te spreken.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter