Alpac levert kunststof kratten in schillende soorten en maten en voor diverse toepassingen. Wij bieden u standaard, maar ook maatwerkoplossingen. Alpac mag zich al sinds 2006 specialist noemen op het gebied van material handling producten zoals kunststof kratten. Omdat wij te allen tijde kostenefficiënte en klantgerichte oplossingen bieden tegen een concurrerende prijs, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd.


Kunststof kratten; standaard én maatwerk

Kunststof kratten zijn leverbaar in vele standaardafmetingen. Wij kunnen echter ook de standaardkratten aanpassen aan uw wensen en eisen. Dankzij exclusieve samenwerkingsverbanden met enkele gerenommeerde spuitgietfabrieken, kan Alpac ook maatwerk leveren als het gaat om kunststof kratten van topkwaliteit. U kunt hierbij denken aan:

Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Niet alleen wat betreft het soort krat dat u zoekt, maar ook wat de oplage betreft kunnen wij ons bij Alpac flexibel opstellen.

Neem contact op als u nog vragen heeft

Voor iedere toepassing kan Alpac kunststof kratten van de hoogste kwaliteit compleet naar uw wens leveren. Wilt u weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor uw toepassing? Neem dan meteen contact met ons op via telefoonnummer 31 (0)570-627860 en bekijk ook welke andere kunststofproducten wij u op maat kunnen leveren.Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter