Kunststof bakken en pallets

Broodkratten

Broodkratten zijn euronorm kunststof kratten met een geperforeerde en versterkte bodem. Dankzij de grove perforatie zijn de kratten bij uitstek geschikt voor het opslaan en vervoeren van broodproducten. De structuur van onze plastic broodkratten zorgt ervoor dat vers brood de knapperige smaak en structuur behoud. De wanden en bodem van onze kratten zijn voorzien van extra stevige ribstructuren. Hierdoor hebben onze broodkratten ondanks de grove perforatie toch een hoog draagvermogen. Broodkratten worden veel gebruikt in bakkerijen voor het opslaan of vervoer van broodproducten en delicatessen. Ze zijn stapelbaar en gemaakt van hoogwaardig HDPE materiaal. Ze zijn standaard verkrijgbaar in het grijs, maar ook overige kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Bestel direct in de webshop

Toont alle 13 resultaten

background-image

Wij bieden diverse opties aan om uw broodkrat te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of etikethouders. Hoewel de broodkrat is ontwikkeld voor de bakkersindustrie, kent dit type krat met opvallend grove perforatie veel meer toepassingen. Zo worden deze kratten regelmatig gebruikt als glazenkratten doordat afwaswater gemakkelijk door de grove perforatie heen kan. Ook in de sportwereld worden de kratten regelmatig gebruikt voor het opslaan van sportattributen.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.