Kunststof bakken en pallets

Vleeskratten

Vleeskratten hebben een gesloten bodem om te voorkomen dat vloeistoffen uit vleesverpakkingen weglekken en voeding in andere gestapelde kratten besmetten. De wanden zijn voorzien van doorkoelingsgaten in de bovenrand. De plastic vleeskratten zijn geschikt voor hergebruik en hebben een hygiënisch design. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te reinigen. Onze vleeskratten zijn speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie en met name de vleessector.

Bestel direct in de webshop

Toont alle 5 resultaten

background-image

Deze kratten worden steeds vaker gebruikt als alternatief op de standaard Euronorm bakken. Ze zijn geproduceerd uit levensmiddelengeschikte kunststof en voorzien van open handgrepen. Zeer gebruiksvriendelijk en perfect inzetbaar voor het transport en opslag van vleesproducten. Vanwege de Euronorm maatvoering zijn onze vleeskratten optimaal te combineren met onze kunststof pallets of bakkenwagens. De plastic vleeskratten zijn standaard beschikbaar in rood, maar wij bieden diverse kleuren aan op aanvraag. Niet alleen in de vleessector worden de kratten gebruikt. Ze zijn ook zeer geschikt voor opslag en transport van groenten, fruit, gevogelte en bakkerijproducten.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.