Kunststof bakken en pallets

FB Line GDR

Onze vouwkratten uit de FB Line GDR zijn ideale dragers voor alle transportdoeleinden en toepassingen in retoursystemen. De vouwkratten komen voor in alle bedrijfstakken. Door het dichtvouwen wordt de bak gereduceerd tot een uiterst vlak en ruimtebesparend volume voor het retourtransport. De vouwkratten uit de FB Line GDR zijn in intern en extern circuit uiterst milieuvriendelijk en economisch. Wij bieden een diversiteit in plastic bakken aan, zo is de FB Line GDR beschikbaar met én zonder deksel. Wanneer u opzoek bent naar een ruimtebesparende krat dan is een vouwkrat een uitstekende oplossing.

Toont alle 6 resultaten

background-image

Wij leveren kwalitatief hoogstaande vouwkratten die geschikt zijn voor meermalig gebruik. Met vouwkratten wordt tot 80% ruimtebesparing gerealiseerd in gevouwen positie. Daarmee wordt fors bespaard op het transportvolume bij retourvrachten. Om de inhoud van de vouwkratten te onderscheiden kunt u de vouwkratten optioneel voorzien van etikethouders. Voor extra bescherming van uw goederen kunt u eventueel gebruikmaken van een uitvoering met een scharnierdeksel. Vanwege de deksel ondervinden de producten minder invloed van onder andere vocht, uv-licht of stof. Wilt u uw vouwkrat nog beter beveiligen, dan kunt u optioneel veiligheidssluitingen laten monteren. Dit zorgt ervoor dat de scharnierdeksels van het vouwkrat stevig gesloten blijven en daardoor beter beschermt zijn tegen diefstal.

Offerte aanvragen
Voor al onze producten op onze website kunt u eenvoudig, snel en kosteloos een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Mail naar info@alpac.nl of bel +31(0)570-627860. Onze product specialisten zijn er voor u.