Door te kiezen voor een kunststof opbergbox van Alpac profiteert u automatisch van diverse voordelen. De bakken zijn gemaakt van vormvast en stevig kunststof. Bovendien leveren wij enkel producten van hoge kwaliteit. Kiest u ook voor en van onze kunststof bakken met deksel? Dan beschermt u uw producten tegen breuk, ongedierte en vuil. Ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben online.


Kies voor een kunststof opbergbox en ben zeker van veilige opslag

Een veilige opslag is een van de belangrijkste punten in uw magazijn of voorraadruimte. Kies daarom voor een van onze kunststof opbergboxen, die eenvoudig te stapelen zijn, vormvast zijn en verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Een aantal voorbeelden van kunststof opbergboxen in ons assortiment zijn:

  • Boxen met geperforeerde bodems en wanden
  • Boxen met gesloten bodems en wanden
  • Broodkratten
  • Vleeskratten

Bied uw producten bescherming door kunststof bakken met deksel aan te schaffen

Binnen iedere industrie zijn kunststof bakken met deksel onmisbaar. Het biedt uw voorraad de maximale bescherming zowel tijdens opslag als tijdens transport. Overzicht blijft u daarnaast gewoon houden door ons aanbod aan productopties in de vorm van etikethouders, bedrukking of verschillende kleuren.

Stel uw vragen telefonisch aan onze productspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van kunststof bakken met deksels? Heeft u vragen over onze etikethouders of bedrukking? Of heeft u andere vragen? In alle gevallen staan wij u graag te woord via +31 (0)570-627860. Advies op maat nodig? Ook dan bespreken onze productspecialisten telefonisch de mogelijkheden met u door.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter