Alpac levert kunststof pallets van topkwaliteit volledig op maat. Met behulp van exclusieve en speciale samenwerkingsverbanden met grote Europese spuitgietfabrikanten, kunnen wij een rijk en divers assortiment aan duurzame material handling producten bieden. Vraag naar de mogelijkheden door vandaag nog contact op te nemen met onze medewerkers!


Kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets geheel op maat gemaakt

Maatwerk kan een hoop betekenen voor uw onderneming. Omdat u de ruimte efficiënter kunt indelen kunt u flink op de kosten van bijvoorbeeld opslag of transport besparen. Een groot aantal kunststof pallets is bij Alpac volledig op maat te verkrijgen. In onze collectie vindt u onder meer:

  • Eenmalige exportpallets;
  • Medium duty pallets;
  • Heavy duty pallets;
  • Containerpallets;
  • Hygiënepallets.

Behalve in de standaardafmetingen en –uitvoeringen (die zichtbaar zijn op de website), zijn al deze kunststof pallets ook geheel op maat te leveren. Dit kan zowel door het aanpassen van onze huidige exemplaren of het ontwerpen van nieuwe pallets. Geen wens is voor ons te veel!

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen en neem contact op

Meer weten over onze mogelijkheden voor het leveren van kunststof pallets op maat? Heeft u specifieke vragen of wilt u gewoon wat meer algemene informatie? Wij staan u graag te woord! Bel hiervoor naar 31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter