Kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets zijn helemaal naar wens verkrijgbaar bij Alpac. Door exclusieve en speciale samenwerkingsverbanden met diverse grote spuitgietfabrikanten, bieden wij een ongeëvenaard aanbod aan duurzame material handling producten. Vraag naar onze mogelijkheden voor een maatwerkoplossing! Zet vandaag nog de eerste stap en neem contact op met onze behulpzame klantenservice.


Kunststof pallets van topkwaliteit

Diverse soorten kunststof pallets zijn bij Alpac volledig op maat verkrijgbaar. Ons assortiment omvat onder anderen:

  • Eenmalige exportpallets;
  • Medium duty pallets;
  • Heavy duty pallets;
  • Containerpallets;
  • Hygiënepallets.

Deze zijn in een groot aantal uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, uiteraard tegen de laagste prijs. Voldoen onze standaard kunststof pallets niet aan uw specificaties? Laat dan uw pallets op maat maken. Wij hebben tal van mogelijkheden voor het modificeren van onze huidige pallets of het ontwikkelen van nieuwe varianten. Samen zorgen we ervoor dat u het ideale product geleverd krijgt.

Stel ons uw vragen door contact op te nemen met onze klantenservice

Ziet u de gewenste kunststof pallets voor uw toepassing op onze website? Dan kunt u deze direct online bestellen! Voor meer informatie over ons of als u de oplossing die u zoekt niet op onze website kunt vinden, raadpleegt u telefoonnummer 31 (0)570-627860. Wij horen graag van u waarmee we u van dienst kunnen zijn!

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter