Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

AP Line transport pallets

De pallets uit onze AP Line Distribution zijn perfect inzetbaar om goederen meermalig te verzenden. Deze serie plastic pallets wordt vaak ingezet in bijvoorbeeld de retail of kledingindustrie. De fabriek of het distributiecentrum verzendt producten naar de winkelketens, de goederen worden in ontvangst genomen en de lege pallets worden vervolgens weer mee teruggestuurd. Op deze manier zijn de distributie pallets, ook wel transport pallets genoemd, meermalig te gebruiken.

Offerte aanvragen

Toont alle 4 resultaten

Verschillende soorten transport pallets van kunststof

In ons assortiment hebben we Euro (1200 x 800 mm) en Blokformaat (1200 x 1000 mm) distributie pallets. Beide palletafmetingen hebben zowel een open als gesloten bovendek. Naast onze distributie pallets hebben wij ook export pallets in ons assortiment. Deze twee type pallets lijken erg veel op elkaar, maar het grootste verschil zit hem in het gebruik. De distributie/transport pallets worden meermalig gebruikt en de export pallets worden maar éénmalig gebruikt.

De grootste voordelen van kunststof transport pallets

Kunststof transport pallets zijn een duurzaam en ideaal alternatief voor de traditionele houten pallets. Naast het lagere eigen gewicht zijn de kunststof pallets ook sterker dan houten transport pallets, deze serie kan namelijk tot wel 3.000 kg statisch gewicht aan! De poten van deze transport pallets zijn zo ontwikkeld, als de pallets leeg zijn, dat ze nestbaar gestapeld kunnen worden. Op deze manier wordt er bij leeg transport niet alleen ruimte bespaard maar ook transportkosten. Om te voorkomen dat de geladen goederen gaan schuiven kunnen de pallets worden voorzien van antislip doppen en/of strips. Het is ook mogelijk om 3 sleeplatten aan de pallet te bevestigen, met deze optie kan de pallet ook in een stelling worden geplaatst. En wanneer de pallet aan het eind van zijn levensduur is kan hij volledig worden gerecycled!

Welke pallet is het meest geschikt voor uw bedrijf?

Voor iedere toepassing is er een geschikte pallet. Bij Alpac gaan we net wat verder dan enkel het leveren van pallets. Het is van belang om vooraf goed te bepalen welke pallet(s) het best passen voor uw toepassing. Samen met u bespreken we waar de pallets voor gebruikt gaan worden, geven wij ons advies en zoeken wij, samen met u, de best passende optie voor uw bedrijf.

Meer informatie over kunststof distributie pallets?

Neem gerust contact op via: info@alpac.nl of bel naar +31(0)570-627860, onze specialisten staan u graag te woord.