Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad
Grootste assortiment
Full service concept
Eigen maatwerkafdeling
Hoogwaardige kwaliteit
Innovatie als leidraad

AP Line Medium kunststof pallets

Ap Line Medium kunststof pallets van Alpac zijn inzetbaar voor heel veel verschillende toepassingen, hierdoor staan ze ook wel bekend als absolute allrounders. De medium pallets van Alpac zijn qua stabiliteit te vergelijken met de pallets uit de AP Line Hygienic. Medium pallets van kunststof zijn geschikt voor wereldwijde export en ook ideaal voor gebruik in hoogbouwmagazijnen. De middelgrote plastic pallets zijn relatief eenvoudig schoon te houden, nemen geen vocht op, zijn zeer robuust en bestand tegen regen en zon.

Offerte aanvragen Neem contact op

Toont alle 19 resultaten

AP Line Medium pallets kopen

Bij Alpac hebben we een zeer breed assortiment kunststof pallets. Plastic pallets zijn er in allerlei varianten, denk bijvoorbeeld aan een open of gesloten bovendek, op poten of sleeplatten en stapelbaar of nestbaar. Onze pallets zijn onderverdeeld in vier categorieën, te weten: lichtgewicht pallets (ook wel bekend als export pallets), medium pallets, heavy duty pallets en de hygiëne pallets. Heeft u vragen of wilt meer informatie ontvangen over pallets van kunststof? Neem rustig contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en welke pallets geschikt zijn voor uw proces.

Europallets en Blokpallets van kunststof

Standaard zijn de medium pallets verkrijgbaar in twee afmetingen: de Europallet 1200 x 800 mm en de Blokpallet 1200 x 1000 mm. Medium pallets van kunststof zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het bovendek van de pallet is geperforeerd of gesloten, u kunt kiezen voor een opstaande rand of juist niet, én veel van onze pallets kunnen worden voorzien van anti-slip doppen of strips. Voor de onderkant van de pallet kunt u kiezen uit de volgende drie opties: 9 poten, 2 sleeplatten of 3 sleeplatten. En als laatste punt heeft u de mogelijkheid om de kunststof pallets te personaliseren. Denk hierbij aan bedrukking van een naam of logo en bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de plastic pallets in een door u gewenste kleur te laten produceren.

Wat is het verschil tussen medium en heavy pallets?

Het verschil tussen de medium en heavy duty blokpallets zit hem voornamelijk in het draagvermogen van de pallets in de stelling. De medium kunststof pallets hebben een draagvermogen van ongeveer 500 kg in de stelling. De heavy duty pallets hebben een draagvermogen van wel 1.000 kg of meer in de stelling.

Voor zowel de medium pallets als de heavy duty pallets geldt dat ze kunnen worden voorzien van staalversterking. Met staalversterking in het bovendek wordt het draagvermogen van de pallet met minimaal 500 kg verhoogd, voor sommige pallets zelfs met 700 kg!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte opvragen?

Neem gerust contact met ons op via: info@alpac.nl of bel naar 0570 627 860, onze specialisten staan u graag te woord.