Kunststof bakken en pallets

Kunststof palletdeksels

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing om producten op een pallet of in een palletbox te beschermen tijdens transport en/of opslag? Dan zijn kunststof palletdeksels een uitstekende optie. Palletdeksels worden gemaakt van PP (polypropeen) of HDPE (hogedichtheidpolyetheen) en zijn waterdicht en weersbestendig. Palletdeksel zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar.

Toont alle 5 resultaten

background-image

Palletdeksels in verschillende varianten

Bij Alpac hebben we standaard 4 verschillende maten palletdeksels in ons assortiment. Naast de standaard oplegdeksels hebben we palletdeksels met geïntegreerde spanbanden in ons assortiment. Met deze spanbanden kunt u de lading eenvoudig zekeren. Bent u op zoek naar een specifieke maat deksel? Onze maatwerk afdeling verzorgt dit graag voor u.

De vier meest voorkomende afmetingen deksels zijn:

  • 800 x 600 mm (halve Euroformaat)
  • 1200 x 800 mm (Euroformaat)
  • 1200 x 1000 mm (Blokformaat)
  • 1200 x 1200 mm

Waar kan ik kunststof palletdeksels voor gebruiken?

Palletdeksels kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, zolang de lading maar gelijk verdeeld is. Heeft u bijvoorbeeld een houten pallet of een kunststof pallet met stapelbakken, dan kunt u de lading afsluiten met een palletdeksel. De deksel zorgt tevens voor extra stabiliteit. Naast palletdeksels die standaard als oplegdeksel worden gebruikt kunnen ze ook worden voorzien van scharnieren. Een scharnierende deksel wordt vaak gebruikt in combinatie met kunststof palletboxen. Het scharnier is voorzien van een doorklap beveiliging, dit zorgt ervoor dat de deksel vanaf een bepaald punt tegen wordt gehouden en dus niet in zijn geheel omklapt.

Wilt u meer vrijblijvend een offerte ontvangen of meer informatie?

U kunt bellen naar 0570 627 860 of mailen naar info@alpac.nl. we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen