Voorraad bergt u eenvoudig op in een opbergrek, gemaakt van kunststof. De rekken van Alpac zijn gemaakt van stevig kunststof, snel en gemakkelijk te monteren én de rekken bieden genoeg draagkracht. Wat voor goederen u ook op wilt bergen, het is mogelijk met onze kunststof opbergrekken.


Hoe groot moet uw opbergrek van kunststof zijn?

Een groot voordeel van onze rekken is dat u ze volledig op maar kunt laten maken, u kunt kiezen uit de volgende categorieën:

Combineer de opbergrekken met magazijnbakken van Europese kwaliteit

Als u een keuze heeft kunnen maken uit onze opbergrekken, dan is het natuurlijk belangrijk dat uw voorraad wordt opgeslagen in magazijnbakken van de beste kwaliteit. Combineer daarom een kunststof opbergrek met Euronorm magazijnbakken. Lichtgewicht, ergonomisch verantwoord en beschikbaar in verschillende afmetingen is wat de Euronorm magazijnbakken kenmerkend maken.

Uw opbergrekken en magazijnbakken heeft u snel in huis

Kiest u ervoor om een van onze producten, zoals magazijnbakken en kunststof opbergrekken, online te bestellen? Dan kunt u een snelle levering, Europese kwaliteit en franco levering vanaf €200,- verwachten. Voor vragen staan onze productspecialisten u graag te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter