WIE IS ALPAC

Opgericht in 2006 en reeds nu een zeer bekende en gerespecteerde naam in de markt. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment kunststof ladingdragers.

Door exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa biedt Alpac een uitgekiend assortiment kunststof bakken, pallets, palletboxen en klant specifieke maatwerkoplossingen.

Missie

Alpac streeft er naar duurzame relaties met haar klanten op te bouwen door het bieden van de meest optimale kunststof material handling oplossing, die tot doel heeft haar klanten duurzamer, efficiënter, flexibeler en kostenbesparender te laten opereren. Hiertoe heeft Alpac 5 pijlers gedefinieerd waarop haar uitvoerende beleid is gebaseerd.

Innovatief

Samen denken is samen creëren. Deze leus nemen wij zeer ter harte. Indien een standaard product niet de juiste oplossing biedt voor onze klant dan zoeken wij samen met onze klant naar een wel passende oplossing. Dit doen we door bestaande producten aan te passen en, als dat niet lukt, door nieuwe te ontwikkelen. Onze eigen R&D afdeling heeft zeer veel expertise in huis om deze ontwikkeltrajecten kostenefficiënt uit te voeren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en de zorg voor de komende generaties is voor Alpac van significant belang. Wij willen met de inzet van onze producten bewerkstelligen dat de eenmalige verpakkingstroom wordt gereduceerd.

Alpac heeft een eigen recycle apparaat waar wij onze kunststof material handling producten kunnen recyclen en deze transformeren tot nieuwe.

Alpac is gevestigd in een 100% energieneutraal en gasloos pand. Alle energie die wordt verbruikt, ook de energie voor onze machines in de assemblageafdeling, wordt opgewekt door onze eigen zonnepanelen.

Kosteneffectief

Alle oplossingen die Alpac biedt zijn kosteneffectief. Aan de ene kant doordat wij altijd een marktconforme prijs hanteren en aan de andere kant doordat onze kunststof material handling oplossingen tot doel hebben kosten te besparen bij onze klanten.

Kwaliteit

De producten die Alpac ontwikkelt en levert voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen, zowel op het gebied van grondstofkeuze, constructieve robuustheid en (voedsel)veiligheid.

No Nonsense

Alpac is gevestigd in het oosten van Nederland en nuchterheid zit ons in het bloed. Onze cultuur laat zich dan ook omschrijven als no-nonsense, hardwerken en altijd doen wat je belooft. En vooral: je moet dingen niet moeilijker maken of laten lijken dan ze zijn!

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter