Paletboxen zijn ideaal voor het verzamelen van restmateriaal in bijvoorbeeld magazijnen. Het grote volume van paletboxen zorgt ervoor dat u ze niet ieder uur hoeft te legen en dankzij de stevige constructie kunnen ze eenvoudig met een hef- of reachtruck worden opgepakt wanneer ze moeten worden geleegd. Bij Alpac vindt u verschillende paletboxen, geschikt voor verschillende branches. Staat de box die u zoekt niet in ons assortiment? Neem dan even contact op met Alpac.


Laat paletboxen voor uw toepassing op maat maken!

Kunststof paletboxen zijn erg stevig en daardoor bijna niet kapot te krijgen. Het kan echter wel zo zijn dat de boxen die u op onze website heeft gezien qua formaat niet helemaal passen bij de toepassing die had bedacht. Geen nood, want zelfs dan gaat u slagen bij Alpac! U kunt namelijk onze producten op maat laten maken. Of u nu een grotere of kleinere pallet box nodig heeft, door contact op te nemen met onze specialisten verzekert u uzelf van het product dat u nodig heeft.


Wij helpen u graag en denken met u mee

Voor al onze klanten gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Bent u niet tevreden? Dan zijn wij dat ook niet. Voor een maatwerk oplossing hebben wij u wel nodig. Neem daarom contact op met Alpac en vertel ons wat u nodig heeft. Contact opnemen doet u via telefoonnummer +31 (0)570-627860. %%LangeTekstDeel5%%

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter