Kunststof bakken en pallets
background-image

Tuinset van pallets uit onze EcoLounge collectie

In ons assortiment bieden we diverse opstellingen aan. Denk aan een L-vorm, een U-vorm of gewoon een bank of stoel. Maak jouw nieuwe pallet loungeset compleet met onze verrijdbare pallettafel. Het is natuurlijk ook mogelijk om losse compartimenten te bestellen om zo een eigen opstelling te creëren die geschikt is voor jouw locatie.
De pallets worden gemonteerd geleverd, je hoeft de compartimenten enkel nog aan elkaar te schuiven om zo tot de gewenste opstelling te komen.

10% Korting op lounge- en palletkussens

Aangezien de tuinset van pallets uit onze EcoLounge collectie wordt geleverd zonder palletkussens, willen we je graag een speciale korting aanbieden. Ontvang 10% korting op lounge- en palletkussens bij www.palletkussenwinkel.nl! Gebruik eenvoudig de kortingscode ALPAC-ECOLOUNGE10 bij het afrekenen. Zo sla je twee vliegen in één klap en ben je helemaal klaar voor de zomer!

Plastic pallets vs. houten pallets

Kunststof pallets staan bekend om hun duurzaamheid, uniformiteit en gemak in onderhoud. Hoewel houten pallets ook stevig zijn en voordeliger, zijn ze minder geschikt voor langdurig gebruik en zijn ze gevoeliger voor beschadiging door regen.

De voordelen van kunststof pallets in tegenstelling tot houten pallets

  • Duurzaam – Kunststof pallets zijn robuust, sterk en kunnen bovendien gerecycled worden.
  • Hygiënisch – Ze zijn zeer eenvoudig te reinigen en geven bacteriën geen kans.
  • Levensduur – Kunststof pallets kennen een zeer lange levensduur, al helemaal wanneer de pallets enkel dienen als loungeset.
  • Gewicht – Pallets van kunststof zijn een stuk lichter dan houten pallets.
  • Onderhoudsarm – Ze rotten niet, splinteren niet en nemen geen vocht op waardoor ze weerbestendig en dus onderhoudsvrij zijn.
  • Gerecycled – De pallets uit onze EcoLounge collectie zijn gemaakt 100% gerecycled kunststof.
  • Maatvast – In elke omgeving, situatie of weersomstandigheid blijft de plastic pallet vormvast.

Loungesets gemaakt van gerecycled kunststof

Onze pallet loungeset wordt gemaakt van PCR-materiaal. De afkorting PCR staat voor post-consumer recycled. PCR-producten worden onder andere gemaakt van gerecycled kunststof uit weggegooid huishoudelijk materiaal. Alles wat door de consumenten in de plastic afvalbak wordt gegooid, wordt nauwkeurig gesorteerd, grondig gereinigd en vervolgens vermalen tot korrels, deze korrels worden ook wel granulaat genoemd. Met de gemalen PCR-korrels worden onder andere weer nieuwe plastic pallets gemaakt die wij weer inzetten voor pallet tuinsets.

Palletbank op maat

Staat de gewenste afmeting er niet tussen of heeft u een specifieke wens? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via: info@alpac.nl of bel naar +31(0)570-627860. Je wordt persoonlijk te woord gestaan en we denken graag met je mee.