Palletbakken van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn compleet op maat te leveren door Alpac. Alpac heeft zich gespecialiseerd in duurzame material handling oplossingen van kunststof. Bij Alpac bent u te allen tijde verzekerd van kosteneffectieve, klantgerichte en duurzame oplossingen.


Palletbakken; makkelijk in gebruik en zo schoon

Alpac heeft samenwerkingsverbanden met diverse gerenommeerde spuitgietfabrieken zodat wij u diverse material handling producten kunnen bieden van kunststof van zeer hoogwaardige kwaliteit. U vindt bij Alpac bijvoorbeeld palletbakken. U vindt bij ons palletbakken met opvangvolumes variërend van 150 tot 1050 liter. Onze lekbakken zijn zeer gemakkelijk met een pallet of heftruck te verplaatsen en eenvoudig te reinigen met een hogedrukspuit. Bij ons vindt u palletbakken in tal van standaardmaten, maar het is voor ons ook mogelijk om een bak volledig op maat voor u te produceren.


Contact opnemen

Palletbakken van topkwaliteit zijn door Alpac te leveren in iedere gewenste maat. Voor meer informatie over dit product kunt u bellen naar +31 (0)570-627860. Bekijk ook eens de vele andere kunststofoplossingen die wij u op maat kunnen leveren. Ook indien u een bijzonder verzoek heeft en nog niet heeft gevonden wat u zoekt kunt u even contact opnemen. Wij horen graag van uw waarmee we u kunnen helpen!
%%LangeTekstDeel5%%

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter