Op zoek naar de juiste palletbox voor uw toepassing? Alpac levert u altijd een oplossing geheel naar wens. Behalve dat wij beschikken over een ruim aanbod aan standaard producten, bieden wij ook maatwerkmogelijkheden. Neem contact met ons op en laat u voorlichten!


Palletbox van hoogwaardige kwaliteit

Dankzij unieke samenwerkingsverbanden met de beste spuitgietfabrikanten van Europa, biedt Alpac een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan duurzame kunststof material handling oplossingen. Zo koopt u bij ons ook een palletbox van de allerhoogste kwaliteit, helemaal naar wens. U heeft bij ons de keuze uit de volgende soorten palletboxen:

  • Gesloten wand en bodem;
  • Geperforeerde wand en bodem;
  • Inklapbaar;
  • Groente- en fruitkisten.

Al deze palletboxen zijn gemaakt van sterk materiaal, ideaal voor diverse soorten opslag en eenvoudig te verplaatsen. Ook zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Mochten de boxen uit ons aanbod niet voldoen aan uw eisen, helpen wij u ook graag met een maatwerkoplossing. Zowel het modificeren van bestaande producten als het ontwikkelen van een nieuwe palletbox behoort dan tot de mogelijkheden.

Contact bij vragen

Iedere palletbox uit ons standaard assortiment is direct online te bestellen. Wilt u echter een product op maat laten ontwikkelen? Bel dan naar 31 (0)570-627860. Hier kunt u tevens terecht met al uw vragen en/of opmerkingen.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter