Een plastic doos met deksel van Alpac is onmisbaar binnen diverse industrieën. Ze beschermen uw goederen tegen breuk, ongedierte en vuil. De dozen zijn gemaakt van stevig plastic, waardoor ze vormvast zijn en eenvoudig schoon zijn te maken. Bekijk ons aanbod online en vraag een offerte aan voor de bestelling die u wilt plaatsen.


Een plastic doos met deksel in verschillende uitvoeringen

Of u nu werkzaam bent in de voedselindustrie, technische industrie of detailhandel. Waar producten, voedingsmiddelen of goederen worden opgeslagen, komt een plastic doos met deksel altijd van pas. Een aantal voorbeelden van dekseldozen die bij ons verkrijgbaar zijn:

Wij leveren standaardmaten én maatwerk

De kans is groot dat u in uw opslagruimte of magazijn een plastic doos met deksel in een standaardmaat wenst. Maar we krijgen ook verzoeken van klanten op het gebied van maatwerk. Dit rekenen wij, samen met productontwikkeling, tot onze specialiteit. Bekijk onze projectoplossingen online en vraag naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk.

Franco levering vanaf €200,-

Naast dat u een plastic doos met deksel in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bij ons kunt krijgen, profiteert u ook van een uitgebreide dienstverlening. Wij leveren franco bij een bestelbedrag vanaf €200,-, leveren uit eigen voorraad én u kiest uit het grootste assortiment. Voor vragen over een van onze producten of overige vragen belt u naar +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter