Een plastic kist vindt u natuurlijk in het grootste assortiment van Alpac. Onze kisten komen in verschillende afmetingen en kleuren voor en zijn gemaakt van vormvast en stevig kunststof. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te maken én te houden. Kies voor Alpac en kies voor Europese kwaliteit, snel geleverd uit eigen voorraad.


Wat voor plastic kist gebruikt u?

Binnen iedere branche worden tal van kisten gebruikt. De kans is groot dat uw magazijn of opslagruimte bestaat uit verschillende plastic kisten. Een aantal voorbeelden van kisten die bij ons verkrijgbaar zijn:

Vul uw kist aan met ons aanbod aan accessoires

Nadat u de keuze voor een van onze plastic kisten heeft gemaakt, is het verstandig om eens een kijkje te nemen in ons assortiment aan accessoires. Kies uit deksels, bedrukkingen, etikethouders en verschillende vakverdelers, zoals vakken, kammen en verdeelstrips. Hiermee weet u zeker dat u altijd overzicht heeft in uw opslagruimte of magazijn.

Profiteer van verschillende voordelen

Het uitgebreide aanbod is niet het enige voordeel waar u bij ons van profiteert. Wij leveren uit eigen voorraad en bij een bestelling vanaf €200,- of hoger leveren wij franco. Heeft u vragen? Dan staan wij u graag telefonisch te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter