Bij Alpac vindt u plastic kisten in standaard formaten, maar wij kunnen ook maatwerk leveren. Alpac is de specialist op het gebied van duurzame material handling oplossingen van kunststof. Omdat Apac zeer goede contacten heeft met een aantal hoogwaardige spuitgietfabrieken, kunnen wij ook maatwerkoplossingen bieden op het gebied van onder andere kunststof bakken, pallets en palletboxen.


Verschillende soorten plastic kisten

Bij Alpac vindt u een grote diversiteit aan plastic kisten. Verschillende toepassingen in verschillende branches vragen immers ook om verschillende oplossingen. U kunt hierbij onder meer denken aan:

  • Stapelbare kisten;
  • Inklapbare kisten;
  • Nest- en stapelbare kisten;
  • Distributiebakken;
  • Magazijnbakken;
  • Lekbakken.

Ieder van deze plastic kisten zijn bij ons verkrijgbaar in vele standaardmaten, maar kunnen door ons ook op maat voor u worden ontworpen en geproduceerd. Onze ervaren en vakkundige medewerkers geven u graag advies over de talloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Neem contact op voor meer informatie over maatwerkoplossingen

Alpac kan u een grote diversiteit aan plastic kisten van topkwaliteit helemaal naar wens leveren. Mocht u meer te weten willen komen over de mogelijkheden die wij voor uw toepassing te bieden hebben, neem dan meteen contact met ons op. U kunt Alpac telefonisch bereiken via +31 (0)570-627860 of bekijk ons volledige assortiment en voordelige aanbiedingen.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter