Bij Alpac kiest u uit een divers assortiment aan plastic kratten met deksel. Onze kratten zijn gemaakt van vormvast en stevig kunststof, voldoen aan de Euronorm én zijn voorzien van open handgrepen. Zijn er nog meer voordelen? Ja, zeker. Wij lichten ze graag verder toe.


3 voordelen aan plastic kratten met deksel

Plastic kratten met deksel bieden wij aan in de vorm van vouwkratten. Voor zowel de levensmiddelenindustrie, horeca als andere branches zijn deze kratten perfect inzetbaar. De kratten bieden u namelijk de volgende voordelen:

  • De kratten zijn voorzien van een eenvoudig klapmechanisme, genaamd easy-lock systeem
  • De kratten besparen ruimte
  • De kratten zijn eenvoudig, snel en veilig te vouwen

Kies uit vouwkratten in verschillende afmetingen

Wilt u grote of kleine producten of voedingsmiddelen opslaan? En grote of kleine afnames transporteren? Voor alle gevallen bieden wij de uitkomst, omdat u bij ons kiest uit plastic kratten met deksel in verschillende afmetingen. De standaardafmetingen van de vouwkratten in ons assortiment zijn 800 x 600 mm, 600 x 400 mm en 400 x 300 mm, maar uiteraard bieden wij ook maatwerk oplossingen.

Grootste assortiment, snelle levering én hoogstaande kwaliteit

Het is niet vreemd dat tal van bedrijven kiezen voor onze plastic kratten met deksel. Niet alleen profiteert u van bovenstaande voordelen, wij leveren de producten uit eigen voorraad, waardoor u verzekerd bent van hoogstaande Europese kwaliteit. Bij vragen over een van onze producten of voor meer informatie over maatwerk staan onze productspecialisten u graag te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter