Alpac levert verschillende soorten plastic kratten en bakken van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u standaard, maar ook maatwerkoplossingen. Alpac heeft exclusieve samenwerkingsverbanden met diverse grote spuitgietfabrieken zodat wij ook plastic kratten kunnen ontwikkelen en maken die zijn toegespitst op een specifieke toepassing. Dat is wat wij noemen maatwerk. Alpac voorziet iedere klant van een kostenefficiënte, klantgerichte en duurzame oplossing.


Soorten plastic kratten in ons assortiment

Bij Alpac kunt u terecht voor diverse plastic kratten. U kunt hierbij onder anderen denken aan de volgende soorten plastic kratten:

  • Stapelbare kratten (ook speciale uitvoeringen);
  • Inklapbare kratten;
  • Nest- en stapelbare kratten;
  • Distributiekratten;
  • Magazijnkratten.

Elk type van deze plastic kratten is verkrijgbaar in diverse standaardmaten die kunnen worden aangepast aan uw eisen. Het is echter ook mogelijk om, op basis van uw wensen, een krat speciaal voor uw toepassing te ontwerpen en te maken. Met onze jarenlange ervaring en grote technische kennis, kunnen wij u perfect vertellen welke krat het meest geschikt is voor uw toepassing.

Heeft u vragen? Neem contact op en stel ze aan onze medewerkers

Hebt u vragen over plastic kratten? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)570-627860. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Wij bieden ook tal van andere material handling oplossingen.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter