Bij Alpac kiest u uit een gevarieerd assortiment aan plastic opbergbakken, zoals opbergboxen, containers en vouwkratten. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander waar kratten van de beste kwaliteit aan moeten voldoen. Daarom zijn wij exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa aangegaan. Bekijk ons assortiment aan kunststof oplossingen online.


Plastic opbergbakken zoals een opbergbox bestelt u in verschillende varianten

Wist u dat u bij ons uit een breed assortiment aan plastic opbergbakken kunt kiezen? Wij bieden namelijk oplossingen voor tal van industrieën, bijvoorbeeld de textielindustrie, levensmiddelenindustrie en auto-industrie. Een aantal voorbeelden van productcategorieën waarin u plastic opbergboxen treft, zijn:

Laat uw bakken op maat maken

U kunt kiezen bij ons uit een gevarieerd assortiment kleuren en maten op het gebied van plastic opbergbakken. Wij maken opbergboxen ook op maat. Sterker nog, productontwikkeling is een van onze specialisaties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur? Moet u speciaal transport vervoeren waar uw opgbergboxen op aan moeten sluiten? Wat uw wensen ook zijn, wij voeren ze graag voor u uit.

Ontvang advies van onze productspecialisten

Heeft u vragen over een van onze plastic opbergbakken? Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan onze productspecialisten u graag telefonisch te woord via +31 (0)570-627860. Wellicht ontvangt u binnenkort ook een van onze opbergbakken van hoogwaardige Europese kwaliteit in huis.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter