Een plastic pallet van 1200 x 1000 is in vele uitvoeringen te leveren door Alpac. Wij vormen al jaren dé leverancier van duurzame kunststof material handling oplossingen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment of vraag naar onze maatwerkmogelijkheden!


Kwalitatief hoogwaardige plastic pallet van 1200 x 1000

Dankzij samenwerkingsverbanden met de grootste spuitgietfabrikanten van Europa, heeft Alpac een rijk en divers aanbod aan plastic pallets. Zo koopt u bij ons ook zeer voordelig een plastic pallet van 1200 x 1000. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • Blok exportpallet;
  • Diverse medium duty pallets;
  • Diverse heavy-duty pallets;
  • Diverse hygiënepallets.

Het kan echter zo zijn dat ons aanbod niet toereikend is of dat u voor uw toepassing een speciale pallet nodig hebt. In dat geval zijn wij u graag van dienst met een maatwerkoplossing. Zowel het aanpassen van de pallets uit ons aanbod als het volledig ontwikkelen van een nieuw product is voor ons geen enkel probleem!

Door contact op te nemen krijgt u een antwoord op al uw vragen

Een plastic pallet van 1200 x 1000 bestelt u direct online in onze webshop. Meer weten over ons aanbod of over onze maatwerkoplossingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter