Voor een plastic pallet van 1200 x 1200 is Alpac de juiste leverancier. Ons bedrijf heeft exclusieve samenwerkingsverbanden met diverse grote spuitgietfabrikanten, zodat wij u kunnen voorzien van een ruim aanbod aan duurzame material handling producten van de allerhoogste kwaliteit.


Plastic pallet van 1200 x 1200 in diverse uitvoeringen

Als u een plastic pallet van 1200 x 1200 nodig hebt voor uw toepassing, zit u goed bij Alpac. Bij ons vindt u een groot assortiment aan pallets in deze afmetingen, zoals:

  • Exportpallets;
  • Medium duty pallets;
  • Heavy duty pallets;
  • Containerpallets;
  • Hygiënepallets.

Hoewel pallets in deze afmeting niet tot ons standaard assortiment behoren, zijn ze wel geheel op maat leverbaar. Het is zowel mogelijk om één van onze huidige producten aan te passen of de pallet helemaal naar uw specificatie te ontwikkelen. Wij geven u uiteraard graag advies over de verschillende mogelijkheden. Samen kiezen we altijd voor de meest kostenefficiënte en duurzame oplossing.

Kunststof pallets op maat bestellen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar onze specifieke mogelijkheden voor het leveren van een plastic pallet van 1200 x 1200? Of bent u toch op zoek naar pallets met andere afmetingen? Bel dan naar 31 (0)570-627860. Onze medewerkers nemen met genoegen alle tijd om u te voorzien van meer informatie.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter