Bij Alpac koopt u plastic pallets van 1200 x 1000 van de allerhoogste kwaliteit. Ons rijke en diverse assortiment is het resultaat van exclusieve samenwerkingsverbanden met diverse toonaangevende spuitgietfabrikanten in Europa. Vraag ook een naar onze maatwerkmogelijkheden!


Hoogwaardige plastic pallets van 1200 x 1000

Alpac heeft een reusachtig assortiment aan plastic pallets van topkwaliteit. Ook voor een plastic pallet van 1200 x 1000 zit u bij ons uitstekend. https://www.alpac.nl/product-categorie/kunststof-pallets/Pallets in deze afmetingen zijn door ons te leveren in onder anderen de volgende modellen:

  • Blok exportpallet;
  • Diverse medium duty pallets;
  • Diverse heavy duty pallets;
  • Diverse hygiënepallets.

Zoekt u een andere soort pallet of heeft u voor uw toepassing een speciale pallet nodig? Laat dan een oplossing op maat ontwikkelen door onze experts! Wij zijn perfect in staat om zowel bestaande pallets aan te passen of aan de hand van uw specificaties een compleet nieuwe pallet te ontwerpen en laten produceren. Wij geven u hierbij graag advies en zorgen ervoor dat u altijd de meest duurzame en kostenefficiënte keuze maakt.

Contact opnemen met Alpac

De standaard plastic pallets van 1200 x 1000 zijn direct te bestellen via onze webshop. Indien u echter eerst nog wat meer informatie (bijvoorbeeld over maatwerk) wilt, bereikt u ons door te bellen met telefoonnummer 31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter