Op zoek naar een leverancier voor plastic pallets van 1200 x 1200? Alpac levert diverse soorten pallets helemaal naar uw wens. Vraag naar onze vele mogelijkheden voor een pallet op maat!


Kwalitatief hoogwaardige plastic pallets van 1200 x 1200

Aangezien Alpac samenwerkingsverbanden heeft met de beste spuitgietfabrikanten van Europa, zijn wij in staat om onze klanten een ruim en hoogwaardig assortiment aan duurzame kunststof material handling oplossingen te bieden. Ook plastic pallets van 1200 x 1200 voldoen bij ons aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onder meer de volgende soorten pallets zijn in deze afmetingen verkrijgbaar:

  • Exportpallets;
  • Medium duty pallets;
  • Heavy duty pallets;
  • Containerpallets;
  • Hygiënepallets.

Deze pallets behoren echter niet tot ons standaardassortiment, waardoor een maatwerkoplossing noodzakelijk is. Zowel het modificeren van bestaande pallets als het ontwikkelen van nieuwe pallets behoort bij ons tot de opties. Wij adviseren u met genoegen over de verschillende mogelijkheden. Duurzaamheid en kostenefficiëntie staan voor ons voorop en hier profiteert u uiteraard van mee.

Contact opnemen met Alpac bij vragen over onze producten of diensten

Meer weten over onze mogelijkheden voor de realisatie van plastic pallets van 1200 x 1200? Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren en te adviseren! Bel hiervoor naar 31 (0)570-627860. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter