Alpac is uw leverancier van hoogwaardige plastic pallets met de afmetingen 1200 x 800. Als klant profiteert u bij ons van de meest kwalitatieve producten die volledig naar wens worden geleverd. Bestel online of vraag naar onze mogelijkheden voor een pallet op maat!


Diverse soorten plastic pallets van 1200 x 800

Alpac heeft een reusachtig assortiment aan duurzame kunststof material handling producten van de allerhoogste kwaliteit. Ook plastic pallets van 1200 x 800 zijn ruimschoots vertegenwoordigd in het aanbod. Onder meer de volgende soorten pallets zijn in deze afmetingen te leveren:

  • Eenmalige/exportpallets;
  • Medium duty pallets;
  • Heavy duty pallets;
  • Hygiënepallets.

Deze soorten plastic pallets zijn ook weer in vele modellen leverbaar. Zoekt u echter een ander model of behoeft uw toepassing een pallet op maat? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling, zowel in de zin van het modificeren van bestaande producten als het ontwikkelen van compleet nieuwe modellen. Wij helpen u altijd aan een product geheel op maat!

Contact

De plastic pallets van 1200 x 800 uit ons standaard assortiment bestelt u direct online. Wilt u meer weten over ons aanbod of onze opties voor maatwerk? Wij staan u graag te woord via de telefoon (31 (0)570-627860).

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter