Plastic stapelbakken van hoogstaande Europese kwaliteit haalt u bij Alpac. U kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment, wij leveren uit eigen voorraad en leveren franco vanaf €200,-. Bekijk de mogelijkheden op het gebied van stapelbakken alvast online en ontdek de mogelijkheden voor uw branche.


Plastic stapelbakken in verschillende uitvoeringen

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Textielindustrie? Of de auto-industrie? Binnen welke branche u ook werkt, in ieder magazijn of opslagruimte zijn er plastic stapelbakken nodig. Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij onze stapelbakken verdeeld onder een aantal categorieën, waaronder:

Combineer een van onze bakken met handige productopties

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van onze plastic stapelbakken, kunt u ervoor kiezen om deze verder aan te vullen met onze productopties. U kiest uit een divers assortiment deksels, vakverdelers, etikethouders en bedrukking. Hierdoor houdt u te allen tijde overzicht. En daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Haal Europese kwaliteit in huis

Onze exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa, biedt u het voordeel dat u kiest uit het grootste assortiment Europese kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over een van onze plastic stapelbakken of wilt u advies over onze handige productopties? In beide gevallen staan we u graag te woord via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter