U zoekt een hoogwaardige stapelbak van kunststof? Alpac is leverancier van de meest duurzame en kwalitatieve kunststof material handling oplossingen. Kies uit ons online aanbod of vraag naar onze maatwerkoplossingen!


Stapelbak van kwalitatief kunststof

Door middel van unieke en exclusieve samenwerkingsverbanden met een hoop toonaangevende spuitgietfabrikanten, biedt Alpac een grootschalig assortiment aan duurzame material handling oplossingen van kunststof. Zo koopt u bij ons ook een stapelbak van het allerbeste kunststof geheel op maat. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:

  • Gesloten bakken;
  • Geperforeerde bakken;
  • Bakken met scharnierend deksel;
  • Odette/KLT automotive bakken;
  • Broodkratten;
  • Vleeskratten.

In tal van soorten en maten zijn deze modellen door ons te leveren. Ziet u het gewenste product in ons aanbod? Bestel dan direct in onze webshop! Zoekt u een ander model of is uw toepassing gebaat bij een op maat gemaakt product? Dan voorzien wij u ook graag met een maatwerkoplossing. Wat uw wensen ook zijn, wij voorzien u altijd in een product op maat!

Vragen over ons assortiment kunt u stellen aan de klantenservice van Alpac

Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons aanbod of over onze mogelijkheden voor een stapelbak van kunststof op maat? Schroom dan niet om te bellen naar 31 (0)570-627860. Onze medewerkers nemen graag alle tijd om u geheel vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter