Stapelbakken van topkwaliteit kunststof vindt u bij Alpac.  Neem een kijkje in het assortiment van Alpac. Ons bedrijf is al jaren toonaangevend in het bieden van duurzame material handling oplossingen. Bij ons staan de wensen en eisen van de klant te allen tijde centraal. Zo zijn onze standaarduitvoeringen aan te passen en is er de mogelijkheid om een stapelbak volledig naar uw wens te ontwikkelen.

Kunststof stapelbakken van Alpac

Alpac heeft al jaren exclusieve samenwerkingsverbanden met diverse grote spuitgietfabrieken uit Europa. Op deze manier kunnen wij onze klanten kunststof producten van topkwaliteit aanbieden. Zo kunt u bij ons stapelbakken gemaakt van uitstekende kunststof aanschaffen. Deze bakken, die afkomstig zijn uit de Euronorm collectie, zijn opgebouwd volgens modulaire genormaliseerde afmetingen voor palletisering op 600 X 800, 800 X 1200 en 1000 X 1200 pallets. Onze stapelbare bakken zijn zeer geschikt voor de opbouw van stabiele, compacte en homogene lasten. Ook zijn ze verkrijgbaar met een opengewerkte bodem en wand voor meerdere toepassingen. U kunt bij ons kiezen uit diverse standaardafmetingen. Mochten deze afmetingen niet aan uw eisen voldoen, kunnen wij ook enkele aanpassingen in de modellen verrichten.

Vragen? Neem contact op voor een duidelijk antwoord

Bij Alpac vindt u stapelbakken van de hoogste kwaliteit kunststof tegen voordelige prijzen. Mocht u meer willen weten over dit product of over andere producten in ons aanbod, neemt u dan contact met ons op via +31 (0)570-627860. Ons hele assortiment is, evenals onze aanbiedingen, te bekijken op onze site.

%%LangeTekstDeel5%%

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

%%LinkStructuur1%%

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter